Nakon ručnog branja slijedi rezanje jabuka i prešanje. Klarifikacija soka se odvija prirodnim taloženjem pri niskoj temperaturi.
Fermentacija:
Fermentacija u inox tankovima pri kontroliranoj temperaturi.
Odležavanje / dozrijevanje:
Odležavanje na finom talogu 2 – 3 mjeseca
Alkohol:
5,0 % vol.
Ostatak šećera:
7 g/l
Ukupna kiselina:
5 g/l
Opis:
Aromatičan, osvježavajuć i lagan cider. Na nosu je svjež, voćan uz note fermentirane zelene jabuke i citrusa. U ustima suh, lepršave strukture koja je popraćena okusom fermentirane zelene jabuke. Ugodna kiselina i umjerena karbonizacija doprinose svježini i dugotrajnosti okusa.
Sljubljivanje:
preporučuje se uz salate, sireve, piletinu, ribu
Serviranje:
8 – 9 C
0,33l
Koristimo kolačiće (eng. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažeš se s korištenjem kolačića.RazumijemViše informacija